Thursday, April 21, 2011

ARTWORK - WWF

Dulu time sekolah, aku minat juga tengok resling. Sampai terikut-ikut ke sekolah. Dari kumpul kad gusti, beli majalah gusti, beli sticker, bentang tilam lebar-lebar pastu bergusti, dalam surau sekolah pun bergusti, tulis nama penggusti idaman kat buku latihan sekolah, dan buat latihan tambahan agar badan boleh jadi petak-petak macam ahli gusti tu. Abah aku pulak minat sekaki. Paling best abah bawak video tape gusti, RM5 sekali sewa. Layannnn..

Lama-lama aku baru tau yang gusti tu semuanya hanya lakonan semata-mata. "Cis, WWF tak real!!" jerit aku sambil menampar dahi tanda kekesalan yang amat.
Billy Kidman


The Rock

(Sketch on paper > Ball Pen)

8 comments:

Heidi Shafiq said...

kesian adik aku mase tu.. disebabkan aku terpengaruh, hari2 die kene smack down..

Pais Mais said...

ye ke.. aku plak yang jadik mangsa abg aku kene smackdown!! haha

Keri Henry said...

nicenye ahli gusti....

FaMouS said...

lawoo!

نور فضيلا said...

pais, ko ade abg ke? haha. jangan nak membongak~

Pais Mais said...
This comment has been removed by the author.
Pais Mais said...

keri
yeahh.. setongkol power!

famous
tengkiu!

dila
ada la.. ko mana tau salasiah keluarga gue!

eeqa~ said...

WEyh! ini semat! btw, aku minat jugak kut. even aku dah taw bnde tuh penipu.. aku stay tgok till umo aku menginjak 19 kut.. yucks! haha