Thursday, July 30, 2009

Memula!!

waa.. ni entry aku yang first. x de la jahat sangat blog ni. gimik je. asal nampak jahat. nampak cool.
kang terlebih lebih kang orang kate 'indie' plak. letak gambar kambing orait pe? x kan nak letak gambar kucing. Jambu plak.

Tapi sesume ni, Paan la yang ngajar. letak gambar kambing la.. letak nama grave yard la.. tersesat aku dari landasan agama siap ko Paan.

Saje aku tempek gambar logo kelab ni besar2.. tanda aku caring gile ngan kelab bola ni. Tak kan nak letak logo NS Cempaka plak. Tak bola langsung!!
Ingatan keras kat Alonso. Jangan ngada ngada nak tukar kelab lain. Bukan nye best pun. Ni mak ko yang pesan ni!!

3 comments:

DIK AN said...

Murtad! Murtad! Yearghh!!!








Lu sorang la. Gua xnak. Ngee...

LuVidA^^ said...

ni blog sume cte bola je ke?
:)

Pais Chaos said...

-paan
murtad kan wazir kalu berani

-LuVidA^^
huissh..da lagi..tggu..trimas pasal komen.