Monday, January 11, 2010

Restoran Cap Hakim

Perut tadi yang lapar sudah berisi ayam goreng dan nasi kuah kari hasil masakan dari restoran Hakim, sebuah restoran mamak 24 jam kat Shah Alam.

Hakim nampak memang dah maju dan berjaya. Daripada kerusi sampai la dia punya pinggan semua bercop nama Hakim. Namun pekerja yang yang merangkap sebagai jaga kaunter aku kurang puas hati sikit. Muka tak de perasaan. Senyum tak. Cakap pun tak. Masam je muka. tak mesra pelanggan langsung. Nasib baik ayam goreng sedap.

Tadi ramai betul orang. Walaupun perlawanan bola sepak secara live tak ade, orang tetap ramai. meriah je nampak. Ade yang bawak awek... Awek?? Ciss.. teringat plak kat awek lama. Celaka punya Hakim.

Hoii ane!! mana teh ais??!!

14 comments:

sharamli said...

xajak i p0n

Shahrul Azry said...

dobot ke pais?kah kah kah!

Daffodil D said...

bang, lain kali teringat kat i jangan malu2 call i. zappp i dtg jumpe you. :)


yang tulus,
ex-mu

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

rezeki masing2~
janji perut ko kyg~

Primadona69 said...

x habis2...
kisah awek ko...
mcm harem jek!

Paan said...

Online guno LAPTOP??? Wow!!! I'm surprised!!!

mirachantek said...

sekarang ni banyak restoren mamak guna nama macam tu kan. HAkim la, rahmat la,

.ella ainnadjla. said...

ambik je lah mane2 minachi kat mamat tu pinjam kejap.=p

vidadarisakura said...

ayam madu hakim terbaik.huhu

Freeviolence said...

aku kadang2 kesian kat ane2 keje mapley ni.. dtg dari jauh, keje dalam masa yg panjang.. kena marah2 lak ngan customer :)

Ruhil said...

jgn la marah cashier tu,ntah2 dia tu bisu kot.kesian~

Rafeeqa Ruslan said...

Kutuk pekerja Hakim karang Hakim saman baru tau. Dia dah la tengah kaya tu.

Cik Cookie said...

CC boleh jd awek kamu apa?

hans said...

eh,sorry kalau lari topik..
aku punya entry tersenarai antara 28 terbaik dekat blog www.denaihati.com

entry aku no 19 dan dia nak pilih 5 entry terbaik dari semua nih

so,aku mengharapkan jasa baik kamu semua untuk vote entry aku...

untuk makluman lebih lanjut sila click entry ini dan undilah entry no 19

suruh dan paksa member2 kamu vote entry no 19 juga tau

thanks