Saturday, February 6, 2010

Pagi Yang Indah

Tadi pagi, dalam pukul 6.30, baru aku melelap kan mata. Semalaman tak tidur.Petang pergi Animasia, buat interview kompani, malam layan game kat facebook, pukul 2 pagi main futsal. Gila apa main futsal waktu hantu mantu keluar riadah. Fernando Torres pun bergulung selimut lagi time-time gini. Balik futsal baru sentuh asignment ntah apa-apa ntah.

Agak-agaknya, hidup macam ni sihat ke tidak??

Miss Terri yang pakai baju biru itu sungguh cantik orang nya.

23 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

pais!!

gua rindu lu!

Paan said...

Jadi! Jadi! Kamih potang kito beghambuih daghi shah haram ni!

Ruhil said...
This comment has been removed by the author.
faqhrule said...

pasi:
cakap kat budak lelaki pendek paling kanan tu. gua nak belanja dia minum dekat lorong.
cakap dekat dia jugak gua nak sepak dia laju-laju lepas minum

qishie said...

tak elok weh.nanti pertumbuhan ko terbantut.=p

Pais Chaos said...

LORD ZARA 札拉
rindu lu juga..har har har..

Paan
cantekk!!

Ruhil
rasa kan la masa jadi pelajar u nnt..haha

faqhrule
sebelah budak pendek tu, budak iran, gua report sam dia kang!!

qishie
komen tu menusuk..cis

qishie said...

oopss..selamat hari raya pais!=p

sharamli said...

ol0lo...tiutnye adek tecik paling kanan tu....hik3

hua3...gedik giler k0men kan...

FaMouS said...

x sihat xsihat...
apa cite wat pe sekarang? sambunng mana?

.ella ainnadjla. said...

indah sungguh hari anda..=p

Shahrul Tanaka Safeai said...

booo~

mirachantek said...

sekali sekala boleh la, hari2 tak bagus untuk diri

Rafeeqa Ruslan said...

Sihat je camni. Dari makan tidur makan tidur.

Pais Chaos said...

qishie
selamat berpuasa!!

sharamli
adik tiut tu pandai shufle tau!!hhaha

FaMouS
kat shh alam lagi la.. mari la kat sh alam!!

.ella ainnadjla.
terima kasih daun keladi!

Shahrul Tanaka Safeai
booo

mirachantek
ok ok..gua akan ubah!!

Rafeeqa Ruslan
ye ke..ok tak yah ubah cara hidup!!

mohd khairie said...

ala pais aku ngan adal dah kluar dating la dengan baju biru tu....
dia pemalu tapi open...

hahahahahahahahah......

wak lu pergi animasia wat pe tah.....

Pais Chaos said...

aku dah kawin da ngan miss teeri..haha

mohd khairie said...

ko akan menyesal pais....
kitorang dah terlanjur sebelum kau kawen....

hahahahhahahaah

qishie said...

peh..gile ah ko pais..main bekas orang.

hans said...

kimsalam dkt baju biru tu

maisyara Pot! Pot! said...

tidur law tk lebih 8jam, sehat ler tu.. hehehe..

Pais Chaos said...

hans
chinese la..

maisyara Pot! Pot!
oh ye ke..pengetahuan baru ni!!

Daffodil D said...

tahniah! kau org ke 2 rendah! :P

Pais Chaos said...

Daffodil D
ciss.. aku simpan kata2 itu!!