Thursday, October 6, 2011

Gaya Komunitas Sri Garden Menyambut Raya

Walaupun sebulan raya dah habis, namun peduli apa aku nak post blog pasal raya. Sirap raya pun ade belen lagi dalam 2 3 bancuh. Ape de hal.

Raya tidak akan asyik jika tiada sesi bergambar. Pagi raya, sah-sah ambik gambar dengan family. Gambar salam-salam tu kemestian, sama kemestiannya memakan lemang bersama rendang.

Bagi ahli-ahli Sri Garden, sesi bergambar bersama ini kira aktiviti penting komunitas. Raya agak suram jika aktiviti ini di batalkan. Biar lah tidak di taja mana-mana pihak kerajaan Bahau, namun ia dijalankan dengan penuh jaya. Komunitas kami berasa sedikit kesal kerana Haliza Misbun tidak dapat hadir bersama.

Petang raya pertama menjanjikan suasana yang penuh riang ria dengan kehadiran ahli-ahli Sri Garden lengkap berpakaian baju melayu serta samping. Dengan lagu tema Menjelang Hari Raya nyanyian DJ Dave, anda layanlah hasil gambar di bawah.





Cameraman - Wazir
Editing - Pais
Idea - Paan
Produksi - Lecak Studio House

Krew
-Pais
-Paan
-Wazir
-Am
-Calok
-Eriq
-Hafiz MT
-Pahim
-Amal
-Bard
-Haliza Misbun

12 comments:

faqhrule said...

yang cakap macam noh hujan tu paling tak boleh blah punya stetmen.

blah la woi!

nurkaloi said...

smart derrr !!

Kc Kasedah said...

tetiba rasa nak lempang parhan.

budakijaupendek said...

smart2. hehe.
cool gambar2 diatas ni.

eeqa~ said...

tak boleh blah tang spek itam tulah kaaann?? :P

Pais Mais said...

fakrul
dia dah slese ngn statemnt cmtu, biarkn je..

janny
ape smart? gua? keh3

kc
penerajang pun ok..

fara
sape cool? gue? msti lah..

eqa
spek hitam itu mlambangkan perpaduan..

amsahaja said...

ada org mengata gua nampaknya..

Pais Mais said...

itu lu setel sendiri.. gua tolong btu api je..

Nor atau Nad said...

peh pehh
semua smart mcm hidop kt zaman abah aku
:P

Paan Ovrtd said...

Insan yang mulia memang selalu dibenci di atas muka bumi.






Heh.

Rara. said...

colourful. harhar ;)

Pais Mais said...

nor
ni tahun 1976 ni klau nak tau..

paan
lagu Insan nyanyian Yanzen amat popular pada tahun 90 dulu.

rara
pelangi petang..