Thursday, September 10, 2009

DISTRICT 9 - movie ni best tahap kepala lembu dipijak!!

Kelihatan 2 ekor Prawn sedang menonton Dialog antara MB Selangor dan Penduduk Seksyen 23.


Nota : Babak ini telah di potong oleh pihak pengurusan di atas dasar suka sama suka. Mungkin ada adengan 18SG, mungkin juga ada adengan 18SX. Anda tanya sendiri kat Pihak TV sedunia kenapa di potong?
.............................................................

Nak tengok aper yang di tonton prawn prawn itu.. klik di SINI

27 comments:

~♥ cik intan® said...

.menyesal tgk district 9
.baek tgk ceta upin ipin

LuVidA^^ said...

xtau sebab tak tengok..huhu...
cte upin ipin pon x tgk agi..

ZARA 札拉 said...

alahai~

tengok yang tak dipotonglah~

hehehe~

.ella ainnadjla. said...

garfield lg best..=p

Paan said...

Wah~! Dah pandai tukar lagu!

imHepPie said...

motif apekah???isk...ko xmo blanja aku tgk district tu ke???

imHepPie said...

motif apekah???isk...ko xmo blanja aku tgk district tu ke???

faqhrule said...

racist ass fuxx

mirachantek said...

hehey, aku kurang paham

Lionel Azry said...

macam setan!

TerubukMasin said...

lu sengal!!

farah said...

tak best ke filem nie?

waa, comelnya lagu latar belog nie.

:D

sharamli said...

ap yg kena p0t0ng..nak tw..nak..nak..

aku said...

tak best langsung!!!

Kasut Pink said...

tarik kusi jgk yg terbaek..ekeke

cookie devine said...

politik dunia.sakit pale

qishie said...

tak best pun filem ni

.o r k e d. said...

sngal yg amat

Pais Chaos said...

~♥ cik intan®
best la citer district 9.. kene tgk!!

LuVidA^^
best citer ni..Btul!!

ZARA 札拉
x leh x leh.. hahaha

.ella ainnadjla.
suka yang comel2 je!!! ishh!!

Paan
yeahhh!! layan wonder girl la ni!!

imHepPie
tgk yang download tu je!! tgk kat wayang tak mampu!!hahaha

faqhrule
yeahh my brada!! love u!!

mirachantek
kurang baca surat khabar ni..

Lionel Azry
lu pun setan!!haha

TerubukMasin
lu pun sengal!!haha

farah
filem ni antara yang terbaik.. tgk la.. trimas intridus lagu ni..haha

sharamli
potong kaparaaa!!

aku
best la!!

Kasut Pink
ya.. main tarik kusi..ingt zaman skolah ke!! haha

cookie devine
bese la da merdeka negara kita..haha

qishie
best la..tgk jgn tak tgk!!

.o r k e d.
sape sengal???

DaliaLiyana said...

citer district 9 ni mula2 boring tahap cipan...pastu ok la..tp ending sedihhh..huhhuhh...

Feeqa Ruslan © said...

'Botjoh' tu 'bodoh' ke?
Masa area 0:16, ada script camni ke,
"Baik ko balik melanc*u tau dak!"

Pais Chaos said...

DaliaLiyana
ho ho.best.. citer stail buat dokumentari!! kreatif giler!!

Feeqa Ruslan ©
apa yang direpek kan ni feqaa!!

Feeqa Ruslan © said...
This comment has been removed by the author.
Feeqa Ruslan © said...

Entah! :)

Cik_daya said...

pemerhatian cikdaya
- garang nyer laa
- tak leh cakap elok2x dah ke...
- cian nyonya tu...
daku tak paham

Pais Chaos said...

Feeqa Ruslan ©
sabar je la..

Cik_daya
ni kes kuil hindu nak di pindah kan tu la.. ni kes x baca mangga la ni..hahaa

mirachantek said...

ya, aku kurang baca surat khabar. betul 100 perastus