Sunday, September 13, 2009

Perlakuan Anak Anak Tidak Cukup Umur Di SRI GARDEN

Tekak rasa haus, cepat cepat aku start motor nak pergi beli ABC. Sampai je aku kat kedai ABC tu aku nampak 3 orang budak bawah umur sekitar tingkatan 1 dan 2 rancak berborak.

"kau tau tak budak Man tu bleh wheely 1 kilometer, aku lagi dasyat la, 2 kilometer!!"

Cis, borak pasal merempit!! Tak de wawasan langsung. Cerita la pasal persamaan linear ke, proses fotosintesis ke, Algebra ke.

Dah la saja cakap kuat kuat kasi aku dengar. Ingat aku teruja ke. Nak je aku Ong Bak budak budak tu. Nasib tujuan aku nak beli ABC. Kalau tujuan aku nak pergi tebas rumput, tak ke balai jawab nye nanti.

Siap je ABC aku sedut 2 3 das. Haaa... Sejuk balik hati aku. Aku bayar RM1.50 pastu aku chow. Sampai rumah aku shafel sorang sorang dalam bilik lagu Stacy!! Mengapa bah kau berubah, mengapa bah! Dekat luar ayah aku kata, "Abah still cam dulu, x pernah pun berubah...." Layan.


Ape ke bengap nya bebudak ni, kalau ye pun nak buat 'up', balik la rumah dulu sembahyang Zohor.

34 comments:

FaMouS said...

lawak giler weyh...kahkah!

Cik_daya said...

hahahah..
sekali abah yang jawab...
wat malu jek budak sekolah nie
g laa tukar baju dulu
terkoyak kain baru tau..

Paan said...

Fahim & Kura?

ZARA 札拉 said...

uiks~

dia pakai pad tak?

hahha~

zubair.. said...

BEB..LWAK GILE DOL CITE KO NEH..HAK3....BDK2 SKANG2 X HBIS RMPIT DORG...BDAK BRU NK UP BESE R TU..

faqhrule said...

blah la pais..aku dengar ko dekat batu kikir tu kaki rempit kan? paan yg cakap!

Feeqa Ruslan © said...

Bestnya!
Kat mana lagi boleh dapatkan abah yang macam tu? :D

Da' daffodil D said...

bah bah black sheep~

cookie devine said...

budak2 skrg...

imHepPie said...

haha pdn muka abah ko jwb..

wei aku da smayang zohor la..tyme tuh nak gi kelas fardhu ain..huu

sharamli said...

aik3..tu bkn kamo0 ngn awek ke tu?
ha3

.ella ainnadjla. said...

budah bawah umor zaman 1mesia...

qishie said...

shuffle lagu satcy?tak kick langsung!
huhu

farah said...

pakai baju sekolah pon nak merempit bagai?

:D

TerubukMasin said...

lu ngan sttcy..
ada skandal ke pais???

Pais Chaos said...

FaMouS
lawak menda nya..serius la..

Cik_daya
la..budak sekolah ke ni..baru prasan.

Paan
ya..pasangan ideal!!

ZARA 札拉
msti pakai..keselamatn..

zubair..
ntah nya.. rempit buang masa..

faqhrule
macam syial paan.. kantoikn aku!!

Feeqa Ruslan ©
kat nilai 3 berlambak..haha

Da' daffodil D
ehh nynyi nyanya plak dia!!!

cookie devine
budak2 mase depan tak tau lagi..

imHepPie
bgus.. takde la kisah sgt kalu xcdnt..

sharamli
alamak kantoi..jgn bagitau sesape!!

.ella ainnadjla.
jaga jaga la anak kita nnt!!

qishie
lagu ape yang sesuai!!

farah
baru la remaja..haha

TerubukMasin
mana ade.. awek je..

aku said...

cari port tak jumpa2 la tu..

qishie said...

lagu zapin ke..mak yong ke..best gak..

mirachantek said...

abah kau sempoi gila la. besh2

Lionel Azry said...

macam setan la budak2 ni

Pais Chaos said...

aku
cari port eh..macam2..haha

qishie
kalau tak jadi shufle siap ko!!

mirachantek
wahhaaa.. bese la... bapak borek anak cantek!!

Lionel Azry
sape setan.. lu la setan!!!

Primadona69 said...

hahahahha
story ending yg ckup menarik skals...
kim salam kat abah saudara itu..
tnye kat dia..
bl nak karaoke skali?
:)

Kasut Pink said...

Gamaknye feel lebey merempit pakai bj skolah..

my-yum said...

ko soh diorng smayang zohor ko sedot ABC. Ko tak puase ke antu.. ahah

missdiya84 said...

hik2..shuffle lagu stacy...memang layan bah..huhu

Pais Chaos said...

Primadona69
dia kata bila bila msa bleh..haahaa

Kasut Pink
ye la kot.. baru true sejati mat rempit ye tak!!

my-yum
malam la.. ape la ko suspek aku tak pose plak..

Pais Chaos said...

missdiya84
haahhaa.. nak try breakdance lagu stacy plak..haha

qishie said...

peh..tak layan pun.

Pais Chaos said...

qishie
ah ko.. jins syamnsudin layan, ko plak tak layan!!!

Ruhil Ruslan said...

ni buat wheely sbb takut tayar depan rosak ke ape?

Pais Chaos said...

Ruhil Ruslan
haah.. dari start motor kat umah sampai la kat sekolah, angkat tayar depan je!!

yoro okino said...

huhuh
biase ler kebanggaan dorng citer benda2 mcm tu..huhu
ikut trend katanyer laa..

xmizanx said...

wakakak... ape kebenda plak tuh

driftweblog.com/

Heidi Shafiq said...

jgn nk temberang la..
ko ms sekolah dulu pun merempit gak..
tengok!
ni la hasil die..
macam setan..
:P