Thursday, September 17, 2009

Jom Cuti Seminggu!!

Sempena menghormati Hari Raya Aidilfitri ni, aku nak cuti seminggu dari menjalan kan semua kegiatan di Internet dan tidak akan menyentuh walau secebis pun ASSignment yang di tinggal kan.

Aku nak fokus dan beri sepenuh tumpuan untuk memakan lemang dan rendang sambil mendengar lagu 'Selamat Hari Raya' nyanyian Ahmad Jais.

Aku juga akan menggegar kan rumah ketua Kampung Sri Garden dengan mercun dan meriam dari Afrika tengah. Jika ketua kampung bagi Rm10 di pagi raya, maka segala mission jahat tadi akan di batal kan serta merta.

Kepada budak budak yang mintak duit raya ngan aku, dengan pantas nya lutut aku akan naik menemui pangkal hidung atau hujung dagu masing masing!! Sedia.

Sekian, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin. Tulus Ikhlas dari Dato' Pais.

8 comments:

green said...

hoho..ak plan nak wat assignment tyme ni..
terbukak blog plak..huhu

fathiahRAIHANA said...

hermm
tamaw wat omwork jugakk lah .
kne hormat aidilfitri an ?!
:DD

Heidi Shafiq said...

semayang jgn tinggal..

farah said...

err,

sejak bila dpt gelaran dato nie?

haha.

.ella ainnadjla. said...

selamat hari raya!

imHepPie said...

erkk konpius aku bila masa afrika tgh jual mercun...mercun bawang ade??

sharamli said...

da abeh da p0n cuti

Cik_daya said...

cuti lagik ker?