Wednesday, September 2, 2009

To Paan : Jangan Nak Berlagak Sangat La Dey...

Dia ingat dia sorang je ada shoutbox?

Dia ingat blog dia je ada lagu?

Dia ingat blog dia best sangat agaknya.

Tak heran langsung.




(Kira update la jugak ni kan?)

15 comments:

Paan said...

Huh! Tak terancam langsung!

TerubukMasin said...

perggh..lama lu cuti ekk..
kahkahkah..dh ade shoutbox rupanye..
bagus2..
senang nk bantai..kihkih..

LuVidA^^ said...

update dgn penuh perasaan...
:)

Lionel Azry said...

tapi tak tak leh lawan blog gua la
kah3 :P

ZARA 札拉 said...

hahaha~

harus beb~

kira update~

lampiaskan kemarahan dengan peningkatan~ hahaha~

WaNnY said...

haha, bagos la pais, padan muke paan!
mwahahaha

Kasut Pink said...

Blog akak ade kasut pink.. kamo ade?

cookie devine said...

Pais,kurus pose ko hari nih mcmni gak.

farah said...

ihiks.

dah ada perubahan la blog nie.

salam singgah.

:)

sharamli said...

eleh..belagak...

Pais Chaos said...

Paan
cam syial..

TerubukMasin
gua balik kg kat liverpool la.. kat sana internet lembab..

LuVidA^^
yeahh.. dengan penuh kasih sayang..

Lionel Azry
lu je yang menang..cam haram!!

ZARA 札拉
ya..saya sokong anda!!!

WaNnY
yee.. dia dah padan muka da..hahah

Kasut Pink
jap ye.. nak gi beli kasut kaler pink jap..

cookie devine
bese la.. x kan nak berubah jadi power rangers plak..hahah

farah
ya ya.. salam singgah dan kedamaian..

sharamli
sekalu sekala x pe kan..

.ella ainnadjla. said...

kesian kat paan..

Heidi Shafiq said...

tolong jangan gaduh pasal aku..
aku x suke orang rebut-rebut aku..

misz benida said...

motif xdpt dikesan..
~ehem2..
tmpang mnyebok.

Pais Chaos said...

.ella ainnadjla.
x yah nak di kesian kan.. dia jahat..

Heidi Shafiq
u pilih la i jadi bini u..muahh!!

misz benida
ya.. ya.. sila tumpang.. tambah nasi kat dapur tu..