Monday, September 28, 2009

'Cuti Dah Tamat' - Utada Hikaru

Setelah di perkenan kan oleh Ketua Kampung Sri Garden dan beberapa nama besar scene Rempit daerah Bahau dan selatan Batu Kikir, maka cuti raya seminggu yang di beri akan di tamat kan serta merta.

Oleh itu, saya mengalu alu kan kedatangan dan mengucap kan selamat datang kepada Dato' Assignment. ALL HAIL ASSIGNMENT!! (tolong ulang 13 kali, ulang 17 kali tiap tiap malam rabu lebih afdal)

Walaubagaimanasekalipun, penulisan blog akan diterus kan dengan topik topik hangat masa kini seperti hal hal penceraian rumah tangga artis, politik Kampung Gajah Mati, aktivit aktiviti rakan punk muda dan saya akan cuba mengupas isu penanaman Hidroponik. Di harap bersabar. Lempang kang!

Konklusinya, Utada Hikaru menjemput datang beraya ke rumah nya untuk makan lemang Jepun.

Sekian.


27 comments:

wujing said...

wholesale nfl jerseys

cheap nfl jerseys

nfl jerseys




Miami Dolphins Jerseys

Minnesota Vikings Jerseys

New England Patriots jerseys

New Orleans Saints jerseys

New York Giants jerseys

New York Jets jerseys

Oakland Raiders jerseys

Philadelphia Eagles jerseys

Pittsburgh Steelers jerseys

San Diego Chargers jerseys

San Francisco 49ers jerseys

Seattle Seahawks jerseys

St. Louis Rams Jerseys

Tampa Bay Buccaneers Jerseys

Tennessee Titans Jerseys

Washington Redskins Jerseys

Miea said...

atas ni utada hikaru punya komen ke?
semacam jee..
bhahah~

Pais Chaos said...

Miea
entah la.. rasa nak lempang je pengomen ni!!

imHepPie said...

aku x dapek la dtg braya ngan utada hikaru...

fahrin ahmad da jemput dlu...ko nak ikot???

Pais Chaos said...

imHepPie
fahrin ahmad? aku gaduh ngn dia pasal scha.

misz benida said...

alamak..
aku elergik la ngan lemang jepon..
aku mkn ketupat korea..
hahaa

green said...

yeay..
selamat datng assignment..

ke dlm hidup ku juga..

Primadona69 said...

hahahahha..
utada hikaru ckp..
jgn nak wat haru raye2 cmni...
disebabkan saudara menjemput org ramai dtg ke rumah dia utk makan lemang..
tergaru2 dia coz kena miang buluh..
ms bakar lemang...

cookie devine said...

lemang kat Gombak pun sodap.

aku said...

ada org kata lemang jepun tak best! dah la kecik, pendek pulak tu..
org la kata. bkn aku..

faqhrule said...

utada hikaru ambik buloh lomang kek mano?
kampung peladang batu kikir ko?
utada hikaru orang noghori ghupo ea yo?

yoro okino said...

selamat hari raya..=)

[z@ck] said...

campus life = stressful!

Seorang Pelajar Kolej said...

Feeqa dah siap semua assignment. Pheww. Lega gila :)

Lionel Azri said...

sjak bila utada hikaru tahu loghat nogori?

huh!macam syaitan!

farah said...

siap ada iklan bagai kat ruangan komen.

haha.

err, lemang jepun tu best ke?

:D

sharamli said...

umh ktna?

Kasut Pink said...

Agak2 dpt duet raye x kalo gi beraya umah utada hikaru? x puas ati ni dpt duet raye singgit je taun nie..

Pais Chaos said...

misz benida
haha.. xpe rumah rain b de ketupat korea!!

green
yeahh.. mari membuat nya dengan kusyuk.

Primadona69
utada cakap dia da bese da ngn buluh lemang.. x de masalh bagi dia.

cookie devine
kene try rasa ni!!

aku
ye ke..ketupat dia best tak??

faqhrule
haah.. dio slalu mandi kek joram tengkek.

yoro okino
selamat hari raya!!

[z@ck]
haah.. kalau stress tdo je..haha

Seorang Pelajar Kolej
huh feeqa tu.. meniru orang lain je..buat sendiri tak nak!! padan muka!!

Lionel Azri
tolong jgn hebah kan kat wartawan pasal hal ni..lagi lagi karam singh walia.

farah
ntah sape ntah.. rasa tempeleng je. lemang jepun ade rasa sushi skit.. lemang perasa coklat pun ade gak.

sharamli
kat kampung gajah mati. belakang rumah pak shuib.

Kasut Pink
tak dapat.. dia sendiri pun sengkek tahun ni.haha

Cik_daya said...

dah tamat yer cuti nyer... umah kat ner? nak p raya nie

Pais Chaos said...

Cik_daya
umah sape? rumah utada hikaru kat bahau, n9..haha

FaMouS said...

sape utada hikaru tu?

faqhrule said...

lu cakap betol-betol, kampung lu gajanh mati ke kampung peladang?

mirachantek said...

mano umah kau? den datang beghayo t. den dah nak cuti sem dah ni. lagi ompek ari den cuti. uhuhu

missdiya84 said...

wahhh lomang jopun susah nak jumpo tuh...bak alamat hah nak poie berayo umah utada hikaru tuh

Pais Chaos said...

FaMouS
utada hikaru tu penyanyi la.

faqhrule
kampung Sri peladang @ Sri Garden..cantek

mirachantek
den kek shah alam.. x cuiti2 laie.. bongih btol.

missdiya84
alamak kak, utada hikaru dah balik ko jopun.. semalam balik eh.

JIMMY ASMARA said...

geram tengok utada hikaru!