Sunday, November 8, 2009

Formula Terkesuma

Lempar mercun + Baling botol + Serang FRU + Bakar kerusi + Pukul orang + Halau Mak cik Negeri Sembilan + Darah-darah + Kejar dan pukul beramai ramai + Tahan penyokong Negeri Sembilan nak kejar Train + Lontar batu + Pecah kereta plat N + ludah bendera = KURANG SOPAN!!



Sinopsis malam final Negeri Sembilan vs Kelantan yang 30% sahaja keluar surat khabar Metro. Selebih nya cerita pasal Shukor Adan pemain terbaik perlawanan. Pihak berkuasa patut ambil tindakan tatatertib.

Nasib aku pakai baju kaler biru. Kalau tak dah lama kene riot.

21 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

Huhuhu~
Aku rasa dorang yang buat kerja gila ni ada skit darah2 Geng Bendera tu~ Kawan2 aku yang penyokong Kelantan sabar je~ Idak le fanatik bagai camni~

mr.mind said...

kalah pn salah menang pn salah....pape r,semangat kesukanan malaysia kena diperbaharui...ikut eropah..yg x elok pandai plak ikut barat yg elok x mau ikut...

misz benida said...

ptt la.
aku bling mercun kt ko xjmpe.
cis.pkai b biru upenye.

Pais Chaos said...

LORD ZARA 札拉
haah..tak semua macm tu..tahniah la yang tak pukul orang tu!!

mr.mind
itu le pasal. displin pemain dah ok.. displin penyokong kene antar kursus!!

misz benida
berani ko meniatkan diri utk melmpar mercun kearah aku.. kene panah petir nnt baru tau!!! haha

Primadona69 said...
This comment has been removed by the author.
Primadona69 said...

salah satu sebab...
kenapa pintu gawang kelantan..
mudah dibolosi oleh n9 ialah..
n9 ada pemain meletop seperti aidil itu...
penjaga gol kelantan tgok pun..
merembes!!
hahahaha

LORD ZARA 札拉 said...

aku setuju Primadona~

aku nampak Zaquan dengan Aidil, terus lupa diri lah~ kih3~

Lionel Azry said...

eleh pais.

arque said...

peminat fanatik nak buat macam mane.haishh.

mirachantek said...

yang ponting nogori smbilan monang. diorang yg kurang adab tu bia an yo. ngabehkan boreh yo cakap. dah mmg kurang kesopanan dan tatsusila.

YobSumo said...

susoh negeri maju sangat. macam tu lah jadinya.

Tunjuk Bintang said...

kenapalah ko pakai baju color biru, lain kali ko kena pakai baju ultraman. setakat yang bakar2 tu, ko fire je they all. bagi warning kat dia, kalau nak bakar, pegi balik bakar sampah kat umah. leh halau aedes.. ishh.. aq pon x tau nak cakap per dengan orang klate. nak cakap banyak ni.. tapi ruang terhad plak. tahun depan klate x yah ar masuk piala malaysia jerk. kalau dia main kos nak perbaiki kemudahan awam mengalahkan kos nak hantar pak leman pegi haji...

aku said...

penyokong tak pro!

nadirah_nor said...

mcm @$#%^! pnya perangai..

*uh marah ye nmpaknye..;p*

Cik_daya said...

perghh,
ganas nyer laaa...

sharamli said...

i minat mamat bwk kete plat D..baek kn dy0rang..da la hensem...

.ella ainnadjla. said...

sunggug tak sopan...

Paan said...

Tak jumpo pun kau.

By the way, Abang Aid kau ado balik.

Cik Cookie said...

Ko baju biru Cik Cookie bj kelawar.hohoho

Pais Chaos said...

Primadona69
dia tak kacak mana pun..

LORD ZARA 札拉
ciss.. marah rita rudaini!!

Lionel Azry
mendanya!!

arque
tak kan nak kene akur!!

mirachantek
botul tu!! stuju den amat2!!

YobSumo
haha..ye kot!!

Tunjuk Bintang
ya..mentaliti mereka kurang.. tak pandang masa hadapan.

aku
haah..pemain dah pro dah.. tggl penyokong je.

nadirah_nor
marah la.. memalu kan diri sendiri..

Cik_daya
ganas lagi booker t.haha

sharamli
ciss.. sape plak??

.ella ainnadjla.
haah..macm orang yang cakap tu..haha

Paan
tau tau..mak den do cito semalam.

Cik Cookie
bahaye tu pakai baju kelawar trun stadium!!

kc qasedah said...

eden banggo,nogori ayah den monang malam tuh. negri umi ambo kaloh male tuh =)