Monday, November 2, 2009

Awek-Mawek Friendster


Tadi aku check Friendster aku yang dah berkurun-kurun tak update. Agak semak. Setelah , meng'reply segala comment dan message, aku sengaja check 'who's view me?'.. Ciss!! semua awek. Ntah sape-sape ntah. Nasib sorang pun tak de yang berkenan di hati.

Aku baru letak 'masih solo' kat My Shoutout Stream, dah ramai awek friendster menggelupur tengok profile aku, belum lagi aku letak 'masih gersang'. Silap-silap, artis-artis je lepak kat friendster aku. Masa tu la baru aku upload gambar seksi tepi pantai!!



Alamak artis skang banyak guna Facebook. Celaka!

24 comments:

mirachantek said...

hehey, sesetengah org suka kalau ramai awek usha page.

faqhrule said...

pegi daaaaaaa...
bajet hot lah tu

Primadona69 said...

hahahahhaha
hehehheheheh
huhuhuhuhu
hohohohohhoho
hihihihihihi
choii!!
:)

arque said...

ades.orang dah tak main dah fs laa bro.orang main fakebook.

farah said...

bukak facebook la bro.

fs tu dah lama dah.

haha.

kc kassim said...

oi pegi add aku kt fb laaa.lu da ketinggalan zaman la pais :)

zubair.. said...

fb la bro...tmpat lepak pling best abad ini..muahahahaha....

Pais Chaos said...

mirachantek
yeahhh.. sume pun suka..hehe

faqhrule
hot tang kaki kah kah kah..

Primadona69
hohohohohahaha

arque
ye la.. frndster mana bleh tggl..
jodoh ramai kat situ.hehe

farah
esok2 bukak la fb..hohho

kc kassim
tok seh.. kawe nok main frendsta sampa tuo!! huh

zubair..
nnti aku singgah lepak sama!!

my-yum said...

woot! bajet hot.. kalau hot makan megi kari berapi r ;p

letak gambar hee chul(super junior, fyi) mmg r ramai view =P

sharamli said...

ala...i da terminate acc fs..kal0 x leh la view u kn...ala..ala..

hua3

misz benida said...

cis.knpa xde muka aku kt c2??

Cik Cookie said...

cehhh...kamu

feeling lebih nih.

YobSumO said...

kau baru mengingatkan aku fgn fs.


kau nak artis ke? mana satu. petik je nama sapa2 aku buleh kasi kawtim!

Paan said...

Rilek2 yo...orang hensem mcm kito mmg sumo orang nak...

FaMouS said...

solo ke? tipu jerk..hhaha,..

nadirah_nor said...

hakhak...
perasan lebey..;p

Lionel Azry said...

fifa? =P

Kasut Pink said...

Ape jd le kat fs aku skrg nih, mst senasib ngan kamu, mamat2 yg byk view... Zasss..gi buka fs.

Pais Chaos said...

my-yum
haha..letak gambar sharukh khan pasti meletup!

sharamli
satu kerugian kalau tak view i..haha

misz benida
juga satu kerugian jika tiada muka anda di situ..

Cik Cookie
hahah..sekli sekala tak pe kan..haha

YobSumO
ye ke.. aku nak dania denielle.hehe

Paan
muka tb kito ni.

FaMouS
solo la.. mane ade awek nak..

nadirah_nor
hahah.. bese r.. perasan kene lebih..

Lionel Azry
lu mmg nak kene burger..

Kasut Pink
cepat2 tgk.. mana tau rosyam nor view.

Feeqa Ruslan said...

Artis sekarang memang la pakai Facebook, tu termasuk Feeqa. Facebook boleh ramal jodoh! Cepat buat account!

Lionel Azry said...

feeqa dah bagi line pais..lupakan fifa sudah,,kah3 =P

Feeqa Ruslan said...

Shahrul ;
Makan lauk belut,
amende lu melalut.

vidadarisakura said...

bajet siak.haha

Daffodil D said...

nasib baik aku x pernah view kau. x pasal je terpopuler kau letak pic aku kang. hik~