Friday, August 7, 2009

Pikachu.. I choose YOUU!!!

Cerita ni da lama da. Zaman kanak kanak ade pokemon dulu. Aku pun ade sekor gak. Seekor Pikachu. Dia memang seekor pokemon yang best.

Tapi satu hari tu dia buat hal plak. Dia bertindak luar kawalan. Tiba tiba dia panggil aku sayang. Aku pun orait je la. Tapi tiap tiap hari dia panggil aku sayang. Sampai aku jadi lemas. Sampai ex-awek aku syak wasangka ngan aku. Sampai Pas menang kat Sungai petani. Kata nak kawan je. Jadi kawan je la. Dia bukan awek aku. Tak payah nak bersayang sayangan ngan aku tiap tiap hari. Kalau sekali sekala tak pe la. Memang aku sayang dia, tapi sebagai KAWAN!! Stacy AF pun tak pernah panggil sayang kat aku. Ini kan plak Rozita Che Wan.

Last-last, aku passing dia kat Zoo Melaka. Dan dan je kaum kaum pokemon pupus hari demi hari. Nasib pikachu aku tu aku dah tak tau da macam mana. Hidup ke lagi. Cukup makan ke. Tapi aku harap dia sihat la. Dapat pengganti yang baru.

Sape sape jumpa tolong kim salam kat dia.. ok!!



Ash dengki ngan aku, sebab pikachu aku lagi cantik dari dia.
Padan muka, sape suruh tak pandai jaga!!
Aku mane guna pikachu buat gaduh gaduh.
Tak jantan langsung.

23 comments:

sharamli said...

awek ni muka cun..
tgk betis cam jantan..
ceit..

Lionel Azry said...

lu ni dah butakan hati ape?
tak reti beza?

DIK AN said...

Saruk Yang Beruk Dari Klang di atas ini, lu x paham maksud entri. Gua terajang gusi lu kang. Buat2 bastard plak dia.

Pais Chaos said...

-sharamli
huu..pikachu ni chubi

-sharol
gua x reti cinta cinta ni..haha

-paan
yeahhh!!!

.ella eainnadjla. said...

olololo mcm comey je pikachu celop nih.... mcm je laaa...=p

Pais Chaos said...

memang la comey.. sape yg punye kan..hahaha

Lionel Azry said...

bodo punya dick an..gua komen pasal pic bukan pasal entri..gua paham ape maksud pais..jgn sampai gua reveal! :P

Fatot Balaclava said...

Takpa weh.
Hilang pikachu, banyak lagi pokemon lain.
Charmander pun best jugak apa.
Ada api kat ekor dia.

Pais Chaos said...

-Lionel Azry
rilex2 sharul rilex!!

-Fatot Balaclava
Chamender laki2.. x nak!!haha

Feeqa Ruslan © said...

clash dengan awek dulu disebabkan pikachu ke?

Pais Chaos said...

-Feeqa Ruslan ©
huisshh.. x la.. kantoi dating ngn nora danish..

my-yum said...

ohoiii!!

Precious said...

Kihh kih kihhh ... Seronok ler kat sini. So, haku join ko ler ... Ko suke kan! Don't weri ler, haku x kan panggil ko sayang ari2 ek! Janji! Stacey AF pun will never know ... Kihh kihhhhh ki ...

Precious said...

Heeehhhh ... lupa lak nak cakap. Nak lawa macam bunga teratai kat kotak followers ko tu, haku tauuuu ...

Pais Chaos said...

-my-yum
oohhyeahhh!!

-Precious
bleh2.. x kene bayar punye.. hahah..
tu bunga lili ke teratai tu?? ahha

Amer Ikmal said...

comela la pikachu....yg sebelah die 2 nmpk perot la...

Pais Chaos said...

-Amer Ikmal
bese la minum arak bnyk!!

dila john said...

pikachu 2 jantan ke tino,

kaki besaw jerk aku tgk...
huhhuhuuu...

cik intanurulfateha said...

.ehh pikachu tu jantan ek? ;p
.cumel je
.jumpe kt ane tu?

ZARA 札拉 said...

aku suka pikachu~

walau apapun org mengata tentang dia~

Pais Chaos said...

-dila john
huissh.. pikachu ni chubi..

-cik intanurulfateha
pikachu betina la!!

-ZARA 札拉
yeahhh.. hidup pikachu..

TerubukMasin said...

besonye betis pikachu tu..

**lu & gua minat bola??

Pais Chaos said...

-TerubukMasin
haa..mantap kan.. baru stail..haha
gua minat liverpool..Lu??