Thursday, August 6, 2009

Hari Ini Serupa Haram!!

Malam tadi aku tak tido malam sampai kul 5 pagi. Aku settle kan aku nye asignment. Tapi x pe, kuliah aku start petang. Jadi aku buat dengan rilex serilex nye sambil dengar mp3 lagu Micheal Jackson dan Aizat AF.

Petang tadi aku gi kelas. Start kul 5 petang. Tapi aku datang lewat skit dalam pukul 5 suku. Asignment semalaman aku buat tu aku bawa hati hati. Kang hilang benda tu, tak kene plak penangan ngan lecturer. Sampai sampai, aku usha bilik darjah. Pelik, tak de orang. Aku gi tandas ambil feel.

Aik.. aku jumpa member aku. Mamat macho dari Kelantan.

"mana kelas," tanya aku sopan

Rilex je dia jawab tanpa memikirkan mase depan ekonomi Malaysia..

"Nate lecturer malah buat kelah, dio da kelik,"

HHAiihh.. terus aku buat Ong Bak kat pintu tandas.. Padan muka pintu tandas tu. Kalau aku tau awal awal, baik aku pegi Plaza Alam Sentral cari jodoh!!!!

20 comments:

sharamli said...

mamat dari klantan mach0 ke?
ceit.......

Pais Chaos said...

macho la macam rain bi..haha

shakinah said...

amende mamat kelantan tu cakap?

DIK AN said...

Shakinah - mamat tu kirim salam. Dia kata dia ada buat catering sket2. Jemput la masuk.

Eh?

Feeqa Ruslan © said...

mamat kelantan tu cakap,

"si Nathan tu bukan setakat lecturer, malah suka berkelah. radio dah click."

confirm!

Pais Chaos said...

-shakinah ngan Feeqa Ruslan ©

"Nate lecturer malah buat kelah, dio da kelik,"

maksud nya

"lecturer malas buat kelas, dia da balik dah"

kang kuar bahasa bahau kang!! hahah

LuVidA^^ said...

jum g PAS!!!
:P

Pais Chaos said...

-Dik An
jemput masuk..tambah lauk..

Pais Chaos said...

-LuVidA^^
jom gi kita koroke..

LuVidA^^ said...

cakap nk cari jodoh..hahhaha
ida x penah r karok ngn laki..segan kottt

Pais Chaos said...

huu.. cari jodoh tu motif kedua..haha

my-yum said...

kenapa kamu seperti ada isu dengan pintu tandas?? << bertanya dgn nada seorang shrink.. =p

Lionel Azry said...

bahau?best ke?

ZARA 札拉 said...

hehehe~

ate kome mau gi sana carik jodoh?

Pais Chaos said...

-my-yum
haha.. pintu tandas pun da macam zaman jepun punya.. uitm ni tak nak tukar agak nye..

-Lionel Azry
bahau best la.. ade jaming baru..

-ZARA 札拉
cari jodoh utk jiran sbelah..haha

Kasut Pink said...

Ramai balak hot x kat plaza alam sentral tu? Klu ade nk join **smbil calit lipstik merah**

[z@ck] said...

"nate mu"
famous qoute di sini..

hahaha

Pais Chaos said...

-[z@ck]
haha.. btul3!!
lagi satu..

"Gilo nate bruk ni!!"

haha

.ella eainnadjla. said...

bakpo laaa lecturer wat lagu tu...=p

Pais Chaos said...

-.ella eainnadja.
dio da bose ngaja budok dok skuloh. haha