Friday, October 16, 2009

Paan, Bohsia dan Futsal di Shah Alam

Gambar Paan tengah mabuk. Saje aku letak gambar ni kasi dia terkujat beberapa minit.

Dengan tak semena-mena, telefon aku berbunyi. Ada orang call. Mintak-mintak la ada awek yang call. Asyik keluar nama jantan je. Naik bosan aku. Damn!!! Jantan gak. Senior aku masa Diploma dulu ajak main futsal. Cis, baru nak feeling layan filem Bohsia.

Perlawanan di antara rumah aku dengan rumah senior aku sangat dasyat. Siap ade live kat Astro. Walaupun aku perform sebijik macam Steven Gerrard, rumah aku akhir nya kalah teruk. Ni la akibat nya kalau main jenis gelecek sorang-sorang. Main la sepasukan. Patut la Malaysia tak lepas pergi World Cup.

Habis main aku terus pergi beli air kat kaunter futsal

"Bang, 100 Plus jenis tin satu,"
pinta aku dengan sesopan yang mungkin.

"Perasa ape?"
Brader kaunter tu tanya balik tapi aku tak dengar sepatah haram pun sebab dia cakap perlahan sangat.

"Ya bang, tak dengar la,"

"KAU NAK PERASA APE?"

"Arr.. yang original, yang biasa tu.."

Kenapa la brader tu tengking-tengking. Tak respect orang baru kalah ke. Cakap la elok-elok. Dah la satu tin RM2. Merajuk la camgini.

19 comments:

ZARA 札拉 said...

Eh, jangan merajuk~

Nanti dia simbah kamu dengan air tu~

Kang berangin rasa 100 Plus~

misz benida said...

brader tu bngang kot cz team die klh..haha..
kalo aku,aku tking blik
"perisa blackcurrent la..."
hahahaa

kc kassim said...

huahuahua :DD
kalah ek pais?
ko nie tak besh laaaa.

Lionel Azry said...

lu tak true siak!

faqhrule said...

lempang je brader tu

YobSumO said...

kalo aku pun, aku merajuk gak... lari2 masuk toilet menangis.

.ella ainnadjla. said...

olololo siannyerrrrr..=p

qishie said...

hati tisu la dak bahau ni!

Primadona69 said...

hahahhahaha
biase ar tu..
org yg kalah...
akan selalu dicerca..diherdik..dimaki..dicarut...
:)

Feeqa Ruslan said...

Sebab korang sesama lelaki. Kalau Feeqa yang beli mesti brader tu tak marah!

cookie devine said...

Abg tuh OKU laa.Kamu pun hot temper.Dah kalah jgn feeling lebih.Lallalalala..

Pais Chaos said...

ZARA 札拉
kalau dia baling da lama terbakar itu gelanggang futsal!!

misz benida
haah kan.. try la lain kali.

kc kassim
aku best la.. budak lain tak best..haha.. lain kali mesti menang. cayala

Lionel Azry
jom la futsal seround..haha

faqhrule
kang ade yang makan nasi guna straw plak.

YobSumO
tak nak la. toilet dia busuk..

.ella ainnadjla.
kasi pujuk la...

qishie
weh, hati roti tisu la!!

Primadona69
haah.. kalu menang plak??

Feeqa Ruslan
cis.. ngada2.. shufle kang.

cookie devine
ye la.. tak feeling la ni.. brader tadi sipa timbang bola..oku ape??haha

yoro okino said...

ketuk jer pala dier
huhhuh

DaliaLiyana said...

biasa la dik..org dah kwlah mmg hangin dia tak bape nak betul...ahaksss...

Nabil Fizri said...

tak doi langsung

Kasut Pink said...

Kamo majuk tepi esbox kan?

Da' daffodil D said...

kalau aku, dah ku rogol brader tu. tp, nsem dop?

Pais Chaos said...

yoro okino
dosa la men kepala..haha

DaliaLiyana
tu la psal..emo je..

Nabil Fizri
hahah.. doi tu menda?

Kasut Pink
camne tau..skodeng ke??

Da' daffodil D
hensem macam naser bilal khan

Cik_daya said...

majuk ngan saper?